Julien Dame - 1989 - Papa van 2 meiden - Getrouwd - Fulltime werkzaam in loondienst naast Culibaas - Gek op koken en sneeuw.

Culibaas is in 2021 opgericht als startende onderneming in website + webshopdesign voor speciaalzaken in vers.

Na het  afronden van de opleidingen Horecaondernemer - manager - Zelfstandig werkend kok - Operationeel leidinggeven - Ben ik via diverse functies in de horeca bij mijn huidige werkgever gaan werken; waar ik een enorm leuke fulltime job aan heb. Een baan met veel vrijheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en saamhorigheid. In 9 jaar tijd hebben we met alle collega's het nodige meegemaakt (een enorme brand, crisis en de huidige pandemie om maar de 3 grootste te noemen). Hier zijn we met zijn allen doorgekomen, iets waar ik dagelijks bij stilsta. We doen het samen!

Culibaas heeft een achtergrond in FOOD. Na 10 jaar ervaring in de horeca in álle segmenten (van hotel tot cateraar en van diverse kleinschalige foodconcepten tot Michelinsterren niveau) is Culibaas sinds 9 jaar werkzaam in de toelevering van de horeca bij een middelgrote regionale speler.

De eerste 4 jaar bij deze werkgever bestonden uit het aansturen van de productiekeuken, productontwikkeling en inkoop. Hierna is de stap gemaakt naar de commerciële kant van het bedrijf; een zéér veelzijdige functie. Naast de verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer, de verkoop, sociale media, klantcommunicatie, non-food inkoop en productontwikkeling is Culibaas deel van het MT..

De naam Culibaas is ontstaan uit een aantal aspecten: 

Culinair - De achtergrond die ik meeneem in de werkzaamheden voor Culibaas;

Baas - Zo druk als een klein baasje (spreekwoord). Ik hou er van om 'druk' bezig te zijn, het liefst met allerlei projecten door elkaar.

Daarnaast wordt het woord 'baas' te pas en te onpas toebedeeld aan iemand die - met een flinke knipoog - ergens de beste in is. En wie wil dat nou niet? Een gezond streven, met een vleugje humor en sarcasme.